Privacyverklaring
Kapster Loes webshop (Loes Heuser), gevestigd aan de Vliedbergstraat 8, 3224 XH in Hellevoetsluis, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die Kapster Loes webshop bewaart
Om een bestelling te kunnen plaatsen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens, en e-mailadres. Optioneel is het invullen van je telefoonnummer. Deze zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven email adres.

Kapster Loes webshop maakt gebruik van de webshopsoftware van Mijnwebwinkel. Een software met beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijnwebwinkel toegang tot hebben. Mijnwebwinkel slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren.

Het delen van jou persoonsgegevens met derden
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

Mijnwebwinkel, voor uitvoeren van de overeenkomst met onze klanten
Google Analytics, voor inzicht in gebruik van onze website
Mollie, voor afhandelen van betalingen
Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht

Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via info@kapsterloeswebshop.nl.

Ik neem de bescherming van jou gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking. Ben jij niet tevreden hoe Kapster Loes webshop omgaat met jou persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

Gebruik cookies
Kapster Loes webshop  gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. De statistische cookies worden opgeslagen om overzicht te houden van het gebruik van de webshop, om zo mijn aanbod en webshop te kunnen verbeteren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Contact- en bedrijfsgegevens:
Kapster Loes webshop - Loes Heuser
Vliedbergstraat 8 – 3224 XH Hellevoetsluis
T. 0181-319393

www.kapsterloeswebshop.nl

info@kapsterloeswebshop.nl

KVK: 24383900

Gedeelde haargeheimen

  • 10-08-2020 - Ik ben al behoorlijk grijs en heb krul pluis haar...  lees meer
  • 22-04-2020 - Zo fijn dat je de producten zo snel kon leveren!!...  lees meer
Plaats een bericht
© 2020 Kapster Loes webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel